Shop More Submit  Join Login
About Deviant Member sacchanFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 7 Years
Needs Premium Membership
Statistics 0 Deviations 7,104 Comments 30,086 Pageviews

Watchers

Activity


deviantID

sazuoche
sacchan
Indonesia
˙ǝɔɐld pǝpʍoɹɔ ɐ `ʎnƃ ʇɐɟ `looɥɔs `uoıʇdnɹɹoɔ `sɹɐƃƃǝq `ɔıɟɟɐɹʇ `ʇuǝɯssɐɹɐɥ `uɐɯoʍ pǝlıods `uns `ǝldɯıd `sʇuɐʇnllod `ldd ʇsıɔɐɹ `ldd ɔıqoɥdoɯoɥ :sǝʇɐɥ

˙ɔʇǝ `sƃuılǝǝɟ ʎɯ puɐʇsɹǝpun uɐɔ puɐ ǝdʎʇ ǝɯɐs ǝɥʇ ǝʌɐɥ oɥʍ ǝldoǝd ǝɥʇ `ɟɟnʇs lq `slɐɯıuɐ ǝʇnɔ `dıɥspuǝıɹɟ `ǝɔɐǝd ɟo ʎʇnɐǝq lɐɹnʇɐu `ʎɹǝʇsʎɯ `ʎɔɐƃǝl puɐ ʎɹoʇsıɥ `ʇɹɐ :sǝʞıl

pǝɹ puɐ ʞɔɐlq :ɹoloɔ ǝʇıɹoʌɐɟ

ʇǝǝʍs ooʇ ʇou puɐ ʎɔıds : pooɟ ǝʇıɹoʌɐɟ

ɐ :ǝdʎʇ poolq
ɐɹqıl :ɔɐıpoz
22 ɹǝqoʇɔo :ʎɐpɥʇɹıq
pǝıɹɹɐɯ uǝǝq ǝʌɐɥ :snʇɐʇs
zɐs `uɐɥɔɔɐs `nzɐs :ǝɯɐu ʞɔıu

ǝɯ ʇnoqɐ

Current Residence: BK-she_"INDONESIA TANAH AIRKU!!!"
Favourite genre of music: J-songs
Favourite style of art: Manga, sometime I draw realism if I want ^^
Operating System: Photoshop CS3
Interests
Mulai sibuk lagi nih sama pekerjaan kuliah.
Gw lagi kebingungan nih, udah banyak ide doujin dalem pikiran gw, tapi semua cuma gw selesein setengah2x.

Selain itu pengeluaran gw lagi mengalir deras nih!. Kemaren gw b'li Rotring 0.1, harganya muahal bener, bukan itu aja sih yang gw beli, beberapa alat2x lukis lainnya jg gw b'li.

Sorry ya, btw gambar2x gw yang masih ancur2xan, gw merasa kok kali ini gw masih di BAWAH BGT sama kalian semua.

Untuk semua para anggota dA, mohon bimbing si ilustrator amatir ini menjadi profesional. Gw akan berusaha menjadi sebaik mungkin :please: .

Do'a kan nyO.... :pray: .

Thanx a lot for my friends:

:iconyuurei-onnanoko: , :iconlunaticsupernova: 'Yang udah ngasih tau kesalahan2x gw', :icontc-chan: , :iconarzwarrior: 'Thanx U for  SAOS TOMAT comment', :icondivine-star: 'Aku selalu mengagumimu!!! :XD: ', :iconaceroc: 'Kita masih sama2x belajar, ya?', :icongitablu: 'T'rima kasih btw pengajarannya', :iconkuyachan: , ETC.

Thanx for the Comments.
  • Mood: Anguish

AdCast - Ads from the Community

×

Webcam

Groups

Comments


Add a Comment:
 
:iconrainbowrings:
RainbowRings Featured By Owner Oct 22, 2014
happy b-day
Reply
:iconserketstalker:
SerketStalker Featured By Owner Oct 18, 2013  Student Digital Artist
 

*waiting*
 

........


........





........

Ummm....

*not responding*


.


*leave without see deviantions*
 
Reply
:iconangeblack:
Angeblack Featured By Owner Nov 15, 2012
Il est dommage que vous ayez arreter vos illustrations sur Saint-Just elle était magnifique!
Reply
:iconbigmac1212:
BigMac1212 Featured By Owner Oct 22, 2012  Hobbyist Photographer
Happy birthday! :cake:
Reply
:iconlestatmitsuo:
LestatMitsuo Featured By Owner Nov 3, 2011  Student
OGOD ! O___O i'm soooo late but .... Happy Birthday ! ^^
Reply
:iconmiss-robespierre:
miss-robespierre Featured By Owner Oct 31, 2011   General Artist
aww thank you very much for accepting me! ^_^
Reply
:icondrocellmaiden:
Drocellmaiden Featured By Owner Oct 26, 2011
OMG !! O.O I'm late!! O___O
Happy birthday!! <3
Reply
:iconpowder-sugar:
powder-sugar Featured By Owner Oct 22, 2011
Happy Birthday!~ :party:
Reply
:iconbigmac1212:
BigMac1212 Featured By Owner Oct 22, 2011  Hobbyist Photographer
Happy birthday!
Reply
:iconunicagem:
UnicaGem Featured By Owner Oct 22, 2011
Happy birthday!^^
Reply
Add a Comment: